Η Γιουβέντους άφησε τον τίτλο στη… Βερόνα!

Η Γιουβέντους άφησε τον τίτλο στη… Βερόνα!

Στο 1-1 κόλλησε η Γιουβέντους στην έδρα της Ελλάς Bερόνα κι έμεινε στο -7 από την Ίντερ.

SERIE A’-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-1

Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Στο 5ο λεπτό τα σουτ των Ρονάλντο και Κιέζα κόντραραν σε σώματα και στο 7’ η Βερόνα είχε δοκάρι με τον Τζακάνι. Στο 15ο λεπτό ο Κουλουσέβσκι έδωσε όμορφα στον Ραμπιό, που πλάσαρε άστοχα από ιδανικό σημείο, ενώ στο 39’ o Σέζνι νίκησε τον Πετάνια σε μοναδικό τετ α τετ.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49’ ο Ράμσεϊ έδωσε κάθετα στον Κιέζα ο οποίος από αριστερά έστρωσε στον Κριστιάνο κι εκείνος με σουτ από το πέναλτι έγραψε το 0-1.

Στο 60ο λεπτό ο Μανιάνι έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Ράμσεϊ ενώ στο 77’ Λάζοβιτς σέντραρε από αριστερά και ο Μπαράκ με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Μάλιστα στο 85’ η Βερόνα είχε κι άλλο δοκάρι με τον Λάζοβιτς.

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Φαραόνι (84’ Νταβίντοβιτς), Γκίντερ, Ντιμάρκο (52’ Λάζοβιτς), Μανιάνι, Στουράρο (68’ Βιέιρα), Λοβάτο, Τζακάνι (84’ Μπέσα), Μπαράκ, Ίλιτς, Λαζάνια

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Σάντρο, Ντε Λιχτ, Ντεμιράλ, Ράμσεϊ (68’ ΜακΚένι), Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Κουλουσέβσκι, Ρονάλντο, Μπερναρντέσκι, Κιέζα (86’ Ντι Πάρντο).

Πηγή: Αek365.org

The post Η Γιουβέντους άφησε τον τίτλο στη… Βερόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE