ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκαναν του… κεφαλιού τους και μοιράστηκαν τους βαθμούς

Έκαναν του… κεφαλιού τους και μοιράστηκαν τους βαθμούς

Με δυο κεφαλιές στο δεύτερο ημίχρονο, οι Νιούκαστλ και Γουλβς έμειναν στο μεταξύ τους 1-1 στο St. James’ Park, με τον βαθμό φυσικά να μην βολεύει καθόλου τις «καρακάξες» που προηγήθηκαν.

Στο Νιούκαστλ, η Γουλβς επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα και έμεινε στο 1-1 απέναντι στην ομάδα του Στιβ Μπρους, αποτυγχάνοντας να μετουσιώσει σε απόλυτη ανατροπή τις προσπάθειες και την ταχύτητα που είχε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης μετά και την ισοφάριση που βρήκε.

Το σκορ είχε ανοίξει στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Λασέλς με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Ράιαν Φρέιζερ, ενώ, η απάντηση από πλευράς «λύκων» ήρθε με τον Ρούμπεν Νέβες που έκανε εκπληκτική κεφαλιά από γέμισμα του Πέδρο Νέτο.

Η Νιούκαστ έμεινε στο +4 από την Φούλαμ με ματς περισσότερο από τους Λονδρέζους και απέτυχε να κρατήσει το προβάδισμα που απέκτησε στο ματς… Έκλεισαν 10ετία οι γηπεδούχοι δίχως να έχουν πάρει νίκη επί της Γουλβς εντός έδρας!

Πηγή: Εngland365.gr

The post Έκαναν του… κεφαλιού τους και μοιράστηκαν τους βαθμούς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top