Παγκύπριος Συνδεσμος Φροντιστηρίων: Προειδοποιούν με δυναμικά μετρα αν δεν πάρουν απαντήσεις

Παγκύπριος Συνδεσμος Φροντιστηρίων: Προειδοποιούν με δυναμικά μετρα αν δεν πάρουν απαντήσεις

Με δυναμικά μέτρα προειδοποιεί ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φροντιστηρίων αν δεν πάρουν πείστηκες απαντήσεις για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας και τα φροντιστήρια.   

Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο του παγκύπριου συνδέσμου φροντιστηρίων, Ηρόδοτο Νεοφύτου μας ανέφερε «Ερασιτεχνικός και παράλογος ο τρόπος που χειρίζονται τα ιδιωτικά φροντιστήρια».

Θα αποστείλουν επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, με κοινοποίηση στον ΠτΔ και στον Υπουργό Υγείας για απαντήσεις ως προς τα τελευταία μέτρα που ανακοινώθηκαν. «Θέλουμε απαντήσεις με σοβαρότητα και με λογικά επιχειρήματα, αν δεν τις έχουμε θα καλέσουμε συνάδελφους -ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, γονείς και μαθητές, να διαμαρτυρηθούμε έξω από το Προεδρικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.  «Κρύβονται πίσω από την επιδημιολογική ομάδα, αλλά όταν μιλήσαμε μαζί τους δεν ήταν ενάντια. Ότι  στεγάζεται σε ιδιωτικά φροντιστήρια είναι κόκκινο πανί», συμπλήρωσε.  

Μάλιστα ο κ. Νεοφύτου έκανε λόγο για «εμπαιγμό και κοροϊδία». Θεωρεί αδικαιολόγητο ευθείς εξ αρχής το γεγονός ότι δεν τους επιτράπηκε καν η λειτουργία των φροντιστηρίων έστω με ένα μαθητή τους τελευταίους τρεις μήνες, αφήνοντας τους κλειστούς.

Μάλιστα ο κ. Νεοφύτου μας ανέφερε ότι με τα μέτρα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να σπρώχνουν σε παράνομα φροντιστήρια τους μαθητές με αποτέλεσμα αν έχουν κρούσματα να μην μπορούν να ελεγχθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.