Δρ. Καραγιάννης: Αχρείαστη ενέργεια το προσκύνημα λειψάνων - «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν μέσα στην εκκλησία» - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: Αχρείαστη ενέργεια το προσκύνημα λειψάνων - «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν μέσα στην εκκλησία» - ΒΙΝΤΕΟ

Τον συνωστισμό που σημειώθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην εκκλησία Παναγιάς του Τράχωνα στον Στρόβολο, για προσκύνημα των λειψάνων του Αγίου Εφραίμ, σχολίασε ο Δρ. Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα όπως σημείωσε τη δεδομένη στιγμή το προσκύνημα λειψάνων είναι αχρείαστο λέγοντας: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου να πάει στις εκκλησίες, να λάβει μέρος στις Λειτουργίες και να ασπαστεί το λείψανο του Αγίου Εφραίμ, θεωρώ ότι αυτή η ενέργεια, αυτή τη στιγμή ήταν αχρείαστη. Οι εικόνες συγχρωτισμού που βλέπουμε δεν είναι ιδεώδεις. Ναι μεν είναι σε εξωτερικό χώρο αλλά όταν κάποιος δει τα πλάνα, πολλύς από τον κόσμο είναι δίπλα στον άλλον. Δεν θέλω να ξέρω τι γινόταν μέσα στην εκκλησία.»

Θετικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι πιστοί τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπήρχε διαρκής επιτήρηση από την Αστυνομία με τις καταγγελίες να φθάνουν μόλις τις δύο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

LIVE: Απειλεί ο Λαριτζανί: Αν οι ΗΠΑ κόψουν το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE