Σχοινάς: Στις 17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το σχέδιο της Κομισιόν για άρση περιορισμών & πράσινο πάσο

Σχοινάς: Στις 17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το σχέδιο της Κομισιόν για άρση περιορισμών & πράσινο πάσο

τις 17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το σχέδιο της Κομισιόν για την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις με την απαραίτητη ασφάλεια, ανακοίνωσε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης των Υπουργών Υγείας της ΕΕ. Ο Αντιπρόεδρος εκεί ενέταξε και την παρουσίαση του "πράσινου ψηφιακού πάσου", στο οποίο είχε αναφερθεί και η Πρόεδρος Φον Ντερ Λάιεν.

Ο Αντιπρόεδρος Σχοινάς ξεκαθάρισε ότι το μέσο αυτό θα παρουσιαστεί με τρόπο που δεν θα δημιουργεί διακρίσεις μεταξύ των πολιτών και θα περιλαμβάνει και όσους έχουν αρνητικό τεστ ή αντισώματα, αφού έχουν νοσήσει.

Ξεκαθάρισε ότι "εξαιρετικούς καιρούς χρειαζόμαστε να κινητοποιήσουμε εξαιρετικά εργαλεία", ώστε να διασφαλίσουμε
"ότι δεν θα μας επιβληθούν από αλλού". Χαιρέτισε τη σύγκλιση μεταξύ των ηγετών της ΕΕ να συνεχιστεί η προεργασία και ανακοίνωσε ότι η Κομισιόν έχει δημιουργήσει ομάδα εργασίας με τους Επιτρόπους Κυριακίδου, Μπρετόν, Ρέιντερς, Γιόχανσον και τον ίδιο και στόχο η πρόταση να τεθεί στους ηγέτες στη σύνοδο της 25ης Μαρτίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE