Στις 3 το απόγευμα η έκτακτη σύσκεψη Υπουργού Υγείας με τους επιδημιολόγους

Στις 3 το απόγευμα η έκτακτη σύσκεψη Υπουργού Υγείας με τους επιδημιολόγους

Στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου και των μελών της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής για τον κορωνοϊό.

 
Επίκεντρο της σύσκεψης θα είναι η αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών, η αξιολόγηση των μέτρων, καθώς επίσης και οι πιθανές ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
 
Σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη με τη διευθυντική ομάδα του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) σήμερα το πρωί, για ανάλυση του πλάνου διαχείρισης που έχει ο Οργανισμός, για ενδεχόμενο τρίτο κύμα της πανδημίας εντός Μαρτίου, ο Υπουργός είπε ότι «θέλω να ακούσω τη άποψη των επιδημιολόγων σε σχέση με την αύξηση των κρουσμάτων, την αξιολόγηση των μέτρων και τις πιθανές ενέργειες του πρέπει να γίνουν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE