Νιγηρία: Αφέθηκαν ελεύθερες εκατοντάδες μαθήτριες που είχαν απαχθεί

Νιγηρία: Αφέθηκαν ελεύθερες εκατοντάδες μαθήτριες που είχαν απαχθεί

Εκατοντάδες έφηβες μαθήτριες, οι οποίες είχαν απαχθεί την Παρασκευή στο οικοτροφείο τους στην πόλη Τζανγκίμπε, στη βορειοανατολική Νιγηρία, αφέθηκαν ελεύθερες το πρωί της Τρίτης και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εγκαταστάσεις της πολιτειακής κυβέρνησης στη Ζαμφάρα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο κυβερνήτης Δρ. Μπέλο Ματαουάλε.


«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι τα κορίτσια αυτά αφέθηκαν ελεύθερα. Μόλις έφθασαν στην έδρα της κυβέρνησης και είναι καλά στην υγεία της», είπε ο αξιωματούχος σε δημοσιογράφο του πρακτορείου, που μπόρεσε να δει τις μαθήτριες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις συναντήσεις και επαφές που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE