ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Διώχνουν» κόσμο από τα σημεία δειγματοληψίας – Μεγάλες ουρές για ένα rapid test

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Διώχνουν» κόσμο από τα σημεία δειγματοληψίας – Μεγάλες ουρές για ένα rapid test

Κοσμοσυρροή παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στα σημεία όπου γίνονται οι δειγματοληψίες και έχουν καθοριστεί από το αρμόδιο Υπουργείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σε πολλές περιοχές φαίνεται πως ο έλεγχος που γίνεται σε επιχειρήσεις αλλά και οι εκκλήσεις των αρμοδίων ώστε ο κόσμος να πάει για να περάσει από τέστ που ανιχνεύει τον κορωνοϊό έχουν καταστήσει κάποια από τα σημεία πολύ «δημοφιλή» με αποτέλεσμα το προσωπικό να αναγκάζεται 1 ώρα και πλέον πριν το κλείσιμο (στις 17:30) να διώχνουν -ευγενικά και αφού απολογηθούν- κόσμο.

Συγκεκριμένα στο κέντρο δειγματοληψίας  έναντι από την εκκλησία Αγ. Βαρβάρας στη Λεμεσό, στις 16:30 της Δευτέρας 2/3 «έδιωξαν» περί τα 50 άτομα που περίμεναν στη σειρά ή και που ήρθαν αργότερα καθώς όπως τους εξηγήθηκε ήταν αδύνατο να εξυπηρετηθούν πριν από τις 17:30. 

Επιπρόσθετα στο κέντρο δειγματοληψίας στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Πολεμίδια την ίδια μέρα λίγο πριν από τις 17:00 «έδιωξαν» μεγάλο αριθμό προσώπων καθώς όπως τους εξήγησαν τους είχαν απομείνει μόλις 20 έντυπα και θα έκαναν τεστ στους 20 πρώτους στην ουρά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top