Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ για τον νέο κορωνοϊό στην Ολλανδία

Έκρηξη σε κέντρο όπου διενεργούνται τεστ για τον νέο κορωνοϊό στην Ολλανδία

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε κέντρο όπου γίνονται τεστ για τον νέο κορωνοϊό στην πόλη Μπόβενκαρσπελ στην επαρχία της Βόρειας Ολλανδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.


"Κοντά στο κέντρο εξετάσεων της τοπικής υπηρεσίας δημόσιας υγείας στην Μπόβενκαρσπελ πυροδοτήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στις 06:55. Καταστράφηκαν παράθυρα, δεν υπάρχουν τραυματίες.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα. Η περίμετρος έχει αποκλειστεί", ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της. Δεν είναι μέχρι στιγμής σαφής ο λόγος που το κέντρο αυτό έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE