ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγούσε αμέριμνος όταν είδε έναν άντρα να εγκαταλείπει μωρό στην άκρη του αυτοκινητόδρομου

Οδηγούσε αμέριμνος όταν είδε έναν άντρα να εγκαταλείπει μωρό στην άκρη του αυτοκινητόδρομου

Ένας άντρας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ έσωσε ένα μωρό που εγκατέλειψε άγνωστος στην άκρη αυτοκινητόδρομου.Ένας άγνωστος που κατηγορείται ότι επιτέθηκε στη μητέρα του παιδιού.

 

Ο Luke Dufrene δήλωσε σε τοπικό μέσο ότι οδηγούσε το αμάξι του όταν είδε έναν άντρα να βγαίνει από το όχημά του και να αφήνει κάτω ένα μωρό την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα.

«Σταμάτησα στην άκρη και έβαλα το φορτηγάκι μου μπροστά στο παιδί, επειδή ξέρω πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το σημείο. Όσο το σήκωνα, δύο γυναίκες με πλησίασαν. Μία ήταν μάρτυρας και η άλλη ήταν η μητέρα».

Η μητέρα ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είπε πως της επιτέθηκε ο 27χρονος Dillon Terrebonne, έπειτα από καυγά μέσα από τα αυτοκίνητά τους, γεγονός που επιβεβαίωσε και το τοπικό γραφείο σερίφη.

Ο Terrebonne σταμάτησε, βγήκε έξω από το αμάξι του και πλησίασε το όχημα της μητέρας. Μετά άρχισε να χτυπά με μανία στο κεφάλι και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Εκείνη κατάφερε να ξεφύγει, ο Terrebonne έφυγε όμως με το αμάξι της. Λίγο μετά, σταμάτησε και άφησε το μωρό στην άκρη του δρόμου, πριν πατήσει γκάζι και γίνει καπνός.

Τον συνέλαβαν λίγο αργότερα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

«Ήξερα πως έπρεπε να δράσω γρήγορα για αυτό το παιδί», είπε ο Dufrene, «νιώθω πως έκανα απλώς ό,τι θα έκανε κάθε καλός άνθρωπος»…

 

 

Από Newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top