Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Ωστόσο, οι πρώτες καταγγελίες έχουν αρχίσει από νωρίς με μερίδα Λεμεσιανών να μην κατάφεραν να συγκρατηθούν στο παραδοσιακό άναμμα της φουκούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί στη Λεμεσό δύο καταγγελίες το ύψος των οποίων φτάνει τα 500 ευρώ.
Συγκεκριμένα, οι δύο καταγγελίες σημειώθηκαν στην πλατεία Σαριπόλου στη Λεμεσό – σημείο όπου τις προηγούμενες χρονιές γινόταν το αδιαχώρητο – και στην οδό Ανεξαρτησίας.
Υπενθυμίζουμε ότι από νωρίς το πρωί διενεργούνται εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις, ενώ αυξημένα μέτρα επιτήρησης και ελέγχου γίνονται στη Λεμεσό με ενίσχυση και από στρατιωτικούς.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




