Κληρώθηκαν οι 260 άνεργοι για προληπτικούς ελέγχους για περιορισμό της COVID-19

Κληρώθηκαν οι 260 άνεργοι για προληπτικούς ελέγχους για περιορισμό της COVID-19

Ολοκληρώθηκε σήμερα  η κλήρωση για τη διαδικασία αγοράς υπηρεσιών από 260 ανέργους, οι οποίοι θα συνδράμουν των προληπτικών ελέγχων εποπτείας της αγοράς για περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού Covid-19. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων.

 
Την όλη διαδικασία για την αγορά υπηρεσιών διενήργησε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.  
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας, τα 260 άτομα τα οποία κληρώθηκαν, αναμένεται να λάβουν αυθημερόν σχετική ειδοποίηση μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, με την οποία θα ενημερώνονται και για την υπηρεσία στην οποία θα τοποθετηθούν. Αφού τύχουν εκπαίδευσης αναφορικά με τη διαδικασία και τις επιθεωρήσεις που πρέπει να πραγματοποιούνται, θα συμμετέχουν στους προληπτικούς ελέγχους επιτήρησης του εμπορίου και των άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE