Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests σε σχολεία - Ο αριθμός περιστατικών που εντοπίστηκαν

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests σε σχολεία - Ο αριθμός περιστατικών που εντοπίστηκαν

Στη βάση του Διατάγματος, ημερομηνίας 2 Μαρτίου 2021, διενεργήθηκαν σήμερα έλεγχοι με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές/μαθήτριες ιδιωτικών και δημόσιων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών παγκύπρια.

Συνολικά, οι κινητές μονάδες δειγματοληψίας διενήργησαν τεστ σε 38 σχολεία σε όλες της Επαρχίες. Σε rapid test υποβλήθηκαν συνολικά 7,576 άτομα και εντοπίστηκαν 42 θετικά αποτελέσματα.

Επαρχία

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

2,782

12

0,43%

Λεμεσός

1,510

2

0,13%

Λάρνακα

1,640

17

1,03%

Πάφος

880

2

0,23%

Αμμόχωστος

764

9

1,18%

Σύνολο:

7,576

42

0,55%

Σε τρία σχολεία εντοπίστηκαν συρροές κρουσμάτων, ως ακολούθως:

Σχολείο

Επαρχία

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Λύκειο Βεργίνας

Λάρνακα

248

12

Λύκειο Αγίου Γεωργίου, Λακατάμια

Λευκωσία

474

9

Λύκειο Παραλιμνίου

Αμμόχωστος

302

8

Ο συνολικός αριθμός των τεστ και των θετικών περιστατικών που εντοπίστηκαν, θα συμπεριληφθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE