Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests σε σχολεία - Ο αριθμός περιστατικών που εντοπίστηκαν

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests σε σχολεία - Ο αριθμός περιστατικών που εντοπίστηκαν

Στη βάση του Διατάγματος, ημερομηνίας 2 Μαρτίου 2021, διενεργήθηκαν σήμερα έλεγχοι με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές/μαθήτριες ιδιωτικών και δημόσιων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών παγκύπρια.

Συνολικά, οι κινητές μονάδες δειγματοληψίας διενήργησαν τεστ σε 38 σχολεία σε όλες της Επαρχίες. Σε rapid test υποβλήθηκαν συνολικά 7,576 άτομα και εντοπίστηκαν 42 θετικά αποτελέσματα.

Επαρχία

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

2,782

12

0,43%

Λεμεσός

1,510

2

0,13%

Λάρνακα

1,640

17

1,03%

Πάφος

880

2

0,23%

Αμμόχωστος

764

9

1,18%

Σύνολο:

7,576

42

0,55%

Σε τρία σχολεία εντοπίστηκαν συρροές κρουσμάτων, ως ακολούθως:

Σχολείο

Επαρχία

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Λύκειο Βεργίνας

Λάρνακα

248

12

Λύκειο Αγίου Γεωργίου, Λακατάμια

Λευκωσία

474

9

Λύκειο Παραλιμνίου

Αμμόχωστος

302

8

Ο συνολικός αριθμός των τεστ και των θετικών περιστατικών που εντοπίστηκαν, θα συμπεριληφθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE