Τη δική της τραγωδία βιώνει οικογένεια από τη Λάρνακα, από την Τετάρτη 3 Μαρτίου, όπου γονείς έχασαν το ένα από τα δύο νεογέννητα βρέφη τους."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

«Πήγαιναν όλα θαύμα» έλεγαν στη μητέρα που έχασε το ένα από τα δύο νεογέννητα της – Τραγική αποκάλυψη από ιατροδικαστή

05.03.2021
08:52
Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Τραγικές αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα από μέλος της οικογένειας και συγκεκριμένα τη γιαγιά των παιδιών, η οποία είναι η μητέρα της γυναίκας που γέννησε τα δίδυμα βρέφη.

Όπως ανάφερε σε δηλώσεις της η κα. Δήμητρα Ανδρέου, η κόρη της νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά από συμβουλή του γιατρού έτσι ώστε να βρίσκεται κοντά τους και να μην τρέχει από την Λάρνακα την τελευταία στιγμή.

«Πήγαιναν όλα θαύμα» έλεγαν οι γιατροί στην κόρη της αναφέρει η γιαγιά, καθησυχάζοντας τους ότι η κύηση κυλούσε ομαλά. Ωστόσο, τη Δευτέρα 1η Μαρτίου η μητέρα ένιωθε κάτι διαφορετικό και δεν ήταν καλά αναφέροντας το στον γιατρό της, ο οποίος έλεγε πως όλα είναι καλά.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία για ιατρική αμέλεια, διενεργήθηκε χθες Πέμπτη 4 Μαρτίου νεκροτομή στη σορό του βρέφους από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ αναμένεται να σταλούν εξειδικευμένες εξετάσεις στο εξωτερικό.

Στην νεκροτομή βρισκόταν παρόν και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκ μέρους της οικογένειας, ο οποίος τους ανάφερε ότι το βρέφος ήταν για τουλάχιστον 24 ώρες νεκρό, αντικρούοντας τις δηλώσεις του γιατρού ότι την προηγούμενη ημέρα της γέννας ο υπέρηχος έδειχνε παλμούς και στα δύο βρέφη.