ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid test σε μαθητές παγκύπρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των rapid test σε μαθητές παγκύπρια

Στη βάση του Διατάγματος, ημερομηνίας 2 Μαρτίου 2021, διενεργήθηκαν σήμερα έλεγχοι με rapid test αντιγόνου στο προσωπικό και τους μαθητές/μαθήτριες ιδιωτικών και δημόσιων Λυκείων και Τεχνικών Σχολών παγκύπρια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, συνολικά, οι κινητές μονάδες δειγματοληψίας διενήργησαν τεστ σε 36 σχολεία σε όλες της Επαρχίες. Σε rapid test υποβλήθηκαν συνολικά 10,147 άτομα και εντοπίστηκαν 11 θετικά αποτελέσματα.

 

Επαρχία Αριθμός τεστ Αριθμός θετικών Ποσοστό θετικότητας
Λευκωσία 3,839 6 0,16%
Λεμεσός 2,789 3 0,11%
Λάρνακα 1,336 0 --
Πάφος 1,471 2 0,14%
Αμμόχωστος 712 0 --
Σύνολο: 10,147 11 0,11%


Ο συνολικός αριθμός των τεστ και των θετικών περιστατικών που εντοπίστηκαν, θα συμπεριληφθούν στην καθιερωμένη ενημέρωση για τα αποτελέσματα, καταλήγει το  Υπουργείο.
(ΚΥΠΕ/ΑΑΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE