Ανακοινώθηκαν 39 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 39 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Τριάντα-εννέα νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα μετά από 5.730 εργαστηριακές διαγνώσεις.

Τρία από τα νέα κρούσματα είναι από το εξωτερικό, 4 είναι από ιχνηλάτηση και 32 είναι εγχώριες μολύνσεις. Τα 29 από τα κρούσματα είναι στη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια, 2 στην Αμμόχωστο και από ένα στο Τρίκωμο και την Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στις 3.587 από τους οποίους οι 24 απεβίωσαν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE