Ανακοινώθηκαν τα μέτρα που θα ισχύουν στα κατεχόμενα από 8 μέχρι 15 Μαρτίου

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα που θα ισχύουν στα κατεχόμενα από 8 μέχρι 15 Μαρτίου

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ερσάν Σανέρ ανακοίνωσε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που θα ισχύουν στα κατεχόμενα από 8 μέχρι 15 Μαρτίου.
 

Όπως είπε, δεν θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές παρά μόνο από τις 21:00 μέχρι τις 5:00. Τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 την Παρασκευή μέχρι τις 5:00 την Δευτέρα και οι έξοδοι θα επιτρέπονται μόνο για επείγουσες και απαραίτητες ανάγκες όπως είναι σήμερα. Τα Σάββατα θα λειτουργούν μόνο οι υπεραγορές, οι φούρνοι, τα κρεοπωλεία, τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν μόνο τα φαρμακεία και οι φούρνοι.
 
Τα εστιατόρια θα ανοίξουν στις 10 Μαρτίου και θα μπορούν να εξυπηρετούν πελάτες μόνο σε εξωτερικούς χώρους.
 
 Οι κάτοικοι της κατεχόμενης Λευκωσίας και Κερύνειας δεν θα μπορούν να μετακινούνται προς τις επίσης κατεχόμενες Λεύκα, Μόρφου, Τρίκωμο και Αμμόχωστο, αν δεν είναι απαραίτητο, και θα μπορούν να το κάνουν μόνο μετά από ειδική άδεια, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στις τέσσερις αυτές περιοχές.
 
Αποφασίστηκε επίσης να αρχίσουν οι ατομικές και εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνουν επαφή.
 
Οι οδηγοί ταξί θα μπορούν να μετακινούνται με ειδική άδεια και αρνητικό PCR τεστ 72 ωρών προς τις ελεύθερες περιοχές, ώστε να μεταφέρουν επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, που θα έβαζε τέλος σε σχεδόν τέσσερα χρόνια πολέμου, την ώρα που η Μόσχα εντείνει τις επιθέσεις στο Κίεβο, αυξάνοντας την πίεση πριν τις διαπραγματεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE