Ερχεται με νέα εκπομπή στην τηλεόραση η Αριστοτέλους- Ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει;

Ερχεται με νέα εκπομπή στην τηλεόραση η Αριστοτέλους- Ποια εκπομπή θα αντικαταστήσει;

DATA[

Ενα δημοσίευμα στο περιοδικο «Capuccino», έφερε αναστάτωσει καθώς αναφέρει ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια επιστρέφει στην Prime time ζώνη του καναλιού.

Εχουμε συνηθίσει την Χριστιάνα Αριστοτέλους σε βραδινά show και ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της για τις βραδινές εκπομπές.

Οπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα η ίδια  εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην βραδινή ζώνη,αλλά και το κανάλι θα ήθελε την παρουσιάστρια να ξανά κάνει μια εκπομπή στην ζώνη αυτή, αφού το φετινό πείραμα του Alpha με το «Δώσε Βάση» του Σαββάτου απέναντι στο «Casa De Mikel» δεν πέτυχε και μπήκε σφήνα στο απογευματινό της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για ένα καθαρά μουσικό ψυχαγωγικό show για την Χριστιάνα Αριστοτέλους αναλόγως φυσικά κόστου και κορωνοϊού.

Αρα τα σενάρια είναι ανοιχτά για να βλέπουμε και το βράδυ στις οθόνες μας την Χριστιάνα

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Η δημόσια τοποθέτηση ΠτΔ μετά την διάσκεψη Σ. Αγγελλίδη - «Ξεφεύγει του θεσμικού πλαισίου...»

Αυτή η Κυβέρνηση είναι η πρώτη που στα 65 χρόνια ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας τόλμησε, παρά τις αντίθετες απόψεις κάποιων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων στη Νομική Υπηρεσία, να προχωρήσει με τον διαχωρισμό της Νομικής Υπηρεσίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE