Σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού σε 33χρονο στο Νοσ. Αναφοράς

Σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού σε 33χρονο στο Νοσ. Αναφοράς

Ασθενής 33 ετών χωρίς ιστορικό και υποκείμενα νοσήματα νοσηλεύεται με υποστήριξη οξυγόνου στο Νοσοκομείο Αναφοράς Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «Μεσημέρι και Κάτι» η Επιστημονική Διευθύντρια του Νοσοκομείου, Αμαλία Χατζηγιάννη, ο συγκεκριμένος ασθενής εμφανίζει θέματα τόσο με το οξυγόνο και παράλληλα είναι εμπύρετος.

Έκκληση σε όσους είναι θετικοί έκανε μέσα από την εκπομπή η δρ. Αμαλία Χατζηγιάννη καλώντας τους να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον προσωπικό γιατρό για την πορεία της υγείας τους και να μην καθυστερούν να ενημερώσουν αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρειαστούν νοσηλεία. «Όσο πιο έγκαιρη η προσέλευση και όσο πιο γρήγορα αρχίσει η φαρμακευτική αγωγή τόσο καλύτερα», ανέφερε η Επιστημονική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Αμμοχώστου

Ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα νοσηλευτήρια αναφοράς είναι ότι δεν δίδονται πολλά εξιτήρια ωστόσο μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη όπως αναφέρει η δρ.Χατζηγιάννη.

Ανησυχία εξάλλου προκαλεί και το ότι. Σύμφωνα με τα όσα σημείωσε δεν δίδεται εξιτήριο ούτε στο 1/5 των εισαγωγών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.