ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 12/3 η επιβολή ποινής σε υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην Πάφο

Στις 12/3 η επιβολή ποινής σε υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης στην Πάφο

Την 12η Μαρτίου αναμένεται να προσαχθεί εκ νέου στο Κακουργιοδικείο Πάφου ο 39χρονος για την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, οπότε και η συνήγορος υπεράσπισής του θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του.


Η υπόθεση ήταν ορισμένη σήμερα για αγόρευση για μετριασμό της ποινής από τη συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Άρτεμις Σαββίδου και για επιβολή ποινής από το Δικαστήριο. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ζήτησε αναβολή, ώστε να δει τα γεγονότα που εκτέθηκαν ξανά, για να μην υπάρχει διάσταση των μερών. 

Το Κακουργιοδικείο με πρόεδρο τον Δημήτρη Κίτσιο, και πάρεδρους τις Τούλα Χ¨Πέτρου και Μάρω Παπαδήμα όρισε εκ νέου την υπόθεση για την 12η Μαρτίου του 2021,  στις 11:30 το πρωί, ημερομηνία κατά την οποία η συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου αναμένεται να αγορεύσει για μετριασμό της ποινής και το Δικαστήριο να επιβάλει την ποινή.  Μέχρι τότε θα είναι έτοιμη και η Νομική Υπηρεσία για να τοποθετηθεί.

Τα γεγονότα παρουσίασε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου για την υπόθεση πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε Ουκρανό υπήκοο με κατηγορούμενο 39χρονο, καθώς και τις προηγούμενες καταδίκες του κατηγορούμενου.

Προς υπόμνηση η κατηγορία μετά την τροποποίηση του κατηγορητηρίου που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος είναι πλέον οι πράξεις που σκοπεύουν σε πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Μετά που το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα τροποποίησης ο 39χρονος κατηγορούμενος απήντησε παραδοχή στην νέα κατηγορία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top