ΡΙΕΡΑ… «πωρωμένος» ενάμιση ώρα πριν τον Απόλλων: «Όταν υπάρχει ντέρμπι…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΡΙΕΡΑ… «πωρωμένος» ενάμιση ώρα πριν τον Απόλλων: «Όταν υπάρχει ντέρμπι…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πανέτοιμος και… πωρωμένος για το ντέρμπι ο Ριέρα με ανάρτηση ενάμιση ώρα πριν το ματς με Απόλλωνα.

«Όταν υπάρχει ντέρμπι και το σώμα σας το ξέρει. Vamos», έγραψε ο Ισπανός μέσος στο Instagram και το συνδύασε με μια εντυπωσιακή φωτογραφία.

The post ΡΙΕΡΑ… «πωρωμένος» ενάμιση ώρα πριν τον Απόλλων: «Όταν υπάρχει ντέρμπι…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE