Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Νοσηλεύεται νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 29 ημερών, θετικό στον κορωνοϊό.  

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το νεογέννητο κοριτσάκι εισήχθη χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου με υψηλό πυρετό, ενώ σε εξέταση διαφάνηκε ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως μας ανάφερε ο κ. Ηλία το νεογέννητο κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και εκτός κινδύνου, ωστόσο νοσηλεύεται λόγω της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.