Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Νοσηλεύεται νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 29 ημερών, θετικό στον κορωνοϊό.  

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το νεογέννητο κοριτσάκι εισήχθη χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου με υψηλό πυρετό, ενώ σε εξέταση διαφάνηκε ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως μας ανάφερε ο κ. Ηλία το νεογέννητο κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και εκτός κινδύνου, ωστόσο νοσηλεύεται λόγω της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE