Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Νοσηλεύεται νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 29 ημερών, θετικό στον κορωνοϊό.  

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το νεογέννητο κοριτσάκι εισήχθη χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου με υψηλό πυρετό, ενώ σε εξέταση διαφάνηκε ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως μας ανάφερε ο κ. Ηλία το νεογέννητο κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και εκτός κινδύνου, ωστόσο νοσηλεύεται λόγω της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE