Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Νοσηλεύεται νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 29 ημερών, θετικό στον κορωνοϊό.  

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το νεογέννητο κοριτσάκι εισήχθη χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου με υψηλό πυρετό, ενώ σε εξέταση διαφάνηκε ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως μας ανάφερε ο κ. Ηλία το νεογέννητο κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και εκτός κινδύνου, ωστόσο νοσηλεύεται λόγω της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE