Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Νεογέννητο με κορωνοϊό στο Μακάρειο – Μόλις 29 ημερών

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο Νοσηλεύεται νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 29 ημερών, θετικό στον κορωνοϊό.  

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία, το νεογέννητο κοριτσάκι εισήχθη χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου με υψηλό πυρετό, ενώ σε εξέταση διαφάνηκε ότι είναι θετικό στον κορωνοϊό.

Όπως μας ανάφερε ο κ. Ηλία το νεογέννητο κοριτσάκι είναι σε καλή κατάσταση και εκτός κινδύνου, ωστόσο νοσηλεύεται λόγω της ηλικίας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE