Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια νεαρής ηλικίας νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, πρόκειται για ένα αγοράκι, ηλικίας επτά ετών και ένα κοριτσάκι, τεσσάρων ετών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα», το κοριτσάκι έκανε εμετούς και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης. Τα δύο παιδιά δεν παρουσιάζουν πυρετό και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.