Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια νεαρής ηλικίας νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, πρόκειται για ένα αγοράκι, ηλικίας επτά ετών και ένα κοριτσάκι, τεσσάρων ετών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα», το κοριτσάκι έκανε εμετούς και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης. Τα δύο παιδιά δεν παρουσιάζουν πυρετό και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.