Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια νεαρής ηλικίας νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, πρόκειται για ένα αγοράκι, ηλικίας επτά ετών και ένα κοριτσάκι, τεσσάρων ετών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα», το κοριτσάκι έκανε εμετούς και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης. Τα δύο παιδιά δεν παρουσιάζουν πυρετό και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Δημοσκόπηση-θρίλερ στον ΔΗΣΥ: Ανατρέπονται οι ισορροπίες μεταξύ Αννίτας και Αβέρωφ

Μια σαφώς πιο σύνθετη και πολιτικά απαιτητική πραγματικότητα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αποτυπώνει η νέα δημοσκόπηση της IMR για λογαριασμό του REPORTER, καθώς η μέχρι πρότινος ευδιάκριτη υπεροχή της Αννίτας Δημητρίου έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου έχει σχεδόν εξανεμιστεί, την ώρα που ένα υπολογίσιμο τμήμα της συναγερμικής βάσης δηλώνει έτοιμο να ακολουθήσει τον τέως πρόεδρο ακόμη και σε μια αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE