Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια στο Μακάρειο με κορωνοϊό - Αφυδατωμένο το 4χρονο κοριτσάκι

Δύο αδέλφια νεαρής ηλικίας νοσηλεύονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, πρόκειται για ένα αγοράκι, ηλικίας επτά ετών και ένα κοριτσάκι, τεσσάρων ετών.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα», το κοριτσάκι έκανε εμετούς και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης. Τα δύο παιδιά δεν παρουσιάζουν πυρετό και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται ως καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE