ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεχάστε το ποτό χωρίς φαγητό - Η σύσταση των επιδημιολόγων και τα... platters

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεχάστε το ποτό χωρίς φαγητό - Η σύσταση των επιδημιολόγων και τα... platters

Μια σύσταση που προκαλεί απορίες σχετικά με τη λειτουργία των μπαρ φαίνεται να έχουν αποδεχθεί οι επιδημιολόγοι.

Συγκεκριμένα μετά το 'πράσινο φως' που δόθηκε για το άνοιγμα των χώρων εστίασης αρκετές ήταν οι αντιδράσεις από πλευράς ιδιοκτητών μπαρ αφού θεωρούσαν πως μπορούν να επαναλειτουργήσουν και αυτά υπό το ίδιο καθεστώς. 

Όπως αναφέρθηκε η χαλάρωση θα αφορούσε μόνο τους χώρους που προσφέρουν φαγητό. Μετά από επικοινωνία μας με μέλη της επιστημονικής και συμβουλευτικής ομάδας μας αναφέρθηκε πως ο λόγος που γίνεται αυτός ο διαχωρισμός αφορά καθαρά χώρους που έχουν τραπεζοκαθίσματα, ενώ η παρουσία φαγητού διασφαλίζει πως οι θαμώνες έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν καθήμενοι.

Με τη σειρά τους οι ιδιοκτήτες χώρων που ορίζονται ως μπαρ ή μπαρ-ρέστοραντ έφεραν στο τραπέζι την δική τους πρόταση ζητώντας να λειτουργήσουν κανονικά αφού δύνανται να παρέχουν φαγητό με το ελάχιστο που ορίζεται ως φαγητό να είναι τα... platters. 

Το κατά πόσον εξυπηρετεί φυσικά το να χρειάζεται κάποιος να σερβίρει πιατέλες με τυριά και αλλαντικά προκειμένου -θεωρητικά πάντα- να κρατήσει τον κόσμο του καθιστό δεν το εξετάζουμε.

Το αναφέρουμε απλά γιατί δημιουργεί εντυπώσεις η δικαιολογία που χρησιμοποιήθηκε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top