Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία – Με συνοδεία αστυνομικών οι γυμναστές - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Λευκωσία – Με συνοδεία αστυνομικών οι γυμναστές -  ΒΙΝΤΕΟ

Σε πορεία διαμαρτυρίας με αυτοκινητιστική πομπή βρίσκονται σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών γυμναστηρίων για τα μέτρα που κρατάνε τις επιχειρήσεις τους κλειστές τους τελευταίους μήνες, με ελάχιστες εξαιρέσεις τις τελευταίες εβδομάδες.

Η πορεία άρχισε στις 10:30 στο ΓΣΠ και προχωράνε μέχρι το Προεδρικό, όπου και θα διαδηλώσουν για την πολύμηνη αναστολή λειτουργίας και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχουν υποστεί.

"Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τους επαγγελματίες γυμναστές που εργάζονται μαζί μας και όλους τους φίλους και συνεργάτες των γυμναστηρίων να στηρίξουν με την παρουσία τους την ειρηνική μας διαμαρτυρία. Τέλος, να υπενθυμίσουμε για την σωστή τήρηση των πρωτοκόλλων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όπως τη χρήση μάσκας." έγραφαν σε ανακοίνωση τους.

Όπως διαφαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, η πορεία γίνεται με συνοδεία αστυνομικών για την ασφάλεια και των υπόλοιπων οδηγών, ενώ αναμένεται στο Προεδρικό ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE