ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μνημόνιο Συνεργασίας: Alexander College και Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Μνημόνιο Συνεργασίας: Alexander College και Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Ο Διευθυντής του ακαδημαϊκού ιδρύματος Alexander College κ. Άντης Λόππας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Γιώργος Γεωργίου, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας.


Αντικείμενο του Μνημονίου είναι αφενός η ανάπτυξη και διάδοση στους νέους ανθρώπους των αξιών και ιδανικών του αθλητικού πνεύματος, αφετέρου δε, η στήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων, ως μέσου κοινωνικοποίησης.


Μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών συμφωνήθηκε η παροχή υποτροφιών με στόχο την ανάπτυξη και προαγωγή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ποδηλάτες μέλη της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τις επιδόσεις τους.


Επιπλέον, ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίζουν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα, καθώς και η θέση τους στις σύγχρονες κοινωνίες, συνδέονται άμεσα με τα οφέλη του αθλητισμού και δη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας που σκοπό δημιουργίας της τάσσει την εξύψωση του αθλήματος της ποδηλασίας σ’ όλη τη χώρα, σύμφωνα με τις αρχές του φίλαθλου πνεύματος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top