Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Εκκενώθηκε και απολυμαίνεται τμήμα του τελωνείο Λεμεσού έπειτα από εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline στον τακτικό έλεγχο που γίνεται στο προσωπικό του τελωνείου, όπως και σε όλους τους χώρους εργασίας βάση του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, αυτοπεριορίστηκαν οι στενές επαφές του συγκεκριμένου εργαζόμενου και ξεκίνησε περαιτέρω ιχνηλάτιση. Από την ιχνηλάτηση εντόπισαν ότι μέχρι στιγμής πέντε τουλάχιστον ιδιώτες τελωνιακοί πράκτορες που επισκέπτονται το τελωνείο Λεμεσού είναι επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE