Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Εκκενώθηκε και απολυμαίνεται τμήμα του τελωνείο Λεμεσού έπειτα από εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline στον τακτικό έλεγχο που γίνεται στο προσωπικό του τελωνείου, όπως και σε όλους τους χώρους εργασίας βάση του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, αυτοπεριορίστηκαν οι στενές επαφές του συγκεκριμένου εργαζόμενου και ξεκίνησε περαιτέρω ιχνηλάτιση. Από την ιχνηλάτηση εντόπισαν ότι μέχρι στιγμής πέντε τουλάχιστον ιδιώτες τελωνιακοί πράκτορες που επισκέπτονται το τελωνείο Λεμεσού είναι επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE