Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Εκκενώθηκε και απολυμαίνεται τμήμα του τελωνείο Λεμεσού έπειτα από εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline στον τακτικό έλεγχο που γίνεται στο προσωπικό του τελωνείου, όπως και σε όλους τους χώρους εργασίας βάση του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, αυτοπεριορίστηκαν οι στενές επαφές του συγκεκριμένου εργαζόμενου και ξεκίνησε περαιτέρω ιχνηλάτιση. Από την ιχνηλάτηση εντόπισαν ότι μέχρι στιγμής πέντε τουλάχιστον ιδιώτες τελωνιακοί πράκτορες που επισκέπτονται το τελωνείο Λεμεσού είναι επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.