Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Τελωνείο Λεμεσού

Εκκενώθηκε και απολυμαίνεται τμήμα του τελωνείο Λεμεσού έπειτα από εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline στον τακτικό έλεγχο που γίνεται στο προσωπικό του τελωνείου, όπως και σε όλους τους χώρους εργασίας βάση του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Μετά τον εντοπισμό του κρούσματος ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, αυτοπεριορίστηκαν οι στενές επαφές του συγκεκριμένου εργαζόμενου και ξεκίνησε περαιτέρω ιχνηλάτιση. Από την ιχνηλάτηση εντόπισαν ότι μέχρι στιγμής πέντε τουλάχιστον ιδιώτες τελωνιακοί πράκτορες που επισκέπτονται το τελωνείο Λεμεσού είναι επίσης θετικοί στον κορωνοϊό.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE