Μαμά βάζει την 7χρονη κόρη της να πληρώνει λογαριασμούς για να μη γίνει σπάταλη

Μαμά βάζει την 7χρονη κόρη της να πληρώνει λογαριασμούς για να μη γίνει σπάταλη

Κανείς δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν σπάταλα και να μην υπολογίζουν τα χρήματα, αλλά ποιος γονιός δεν φροντίζει ταυτόχρονα να μην τους λείψει τίποτα στα τρυφερά αυτά χρόνια της ζωής τους.

Αυτή η μαμά πάντως δεν χαρίζεται στην κόρη της, αφού για να μάθει πώς βγαίνουν τα λεφτά, την βάζει να πληρώνει κανονικά το μερίδιό της απ’ τους λογαριασμούς του σπιτιού!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE