Μαμά βάζει την 7χρονη κόρη της να πληρώνει λογαριασμούς για να μη γίνει σπάταλη

Μαμά βάζει την 7χρονη κόρη της να πληρώνει λογαριασμούς για να μη γίνει σπάταλη

Κανείς δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν σπάταλα και να μην υπολογίζουν τα χρήματα, αλλά ποιος γονιός δεν φροντίζει ταυτόχρονα να μην τους λείψει τίποτα στα τρυφερά αυτά χρόνια της ζωής τους.

Αυτή η μαμά πάντως δεν χαρίζεται στην κόρη της, αφού για να μάθει πώς βγαίνουν τα λεφτά, την βάζει να πληρώνει κανονικά το μερίδιό της απ’ τους λογαριασμούς του σπιτιού!

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο SOCIALISTA.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE