ΛΕΜΕΣΟΣ: 40χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα - ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 40χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Διασωληνωμένος 40χρονος ασθενής χωρίς υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Δρ. Άριστο Αριστοδήμου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», ο 40χρονος διασωληνώθηκε σήμερα, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι χειρότερα, από το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως το Νοσοκομείο Λεμεσού λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, ενώ τόνισε πως στον πέμπτο όροφο νοσηλεύονται 60 ασθενείς με κορωνοϊό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE