ΛΕΜΕΣΟΣ: 40χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα - ΒΙΝΤΕΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 40χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος χωρίς υποκείμενα νοσήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Διασωληνωμένος 40χρονος ασθενής χωρίς υποκείμενα νοσήματα, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Δρ. Άριστο Αριστοδήμου, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», ο 40χρονος διασωληνώθηκε σήμερα, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι χειρότερα, από το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως το Νοσοκομείο Λεμεσού λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, ενώ τόνισε πως στον πέμπτο όροφο νοσηλεύονται 60 ασθενείς με κορωνοϊό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE