ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Κυπριανού για συρματόπλεγμα: «Τέτοιου είδους ενέργειες… σκέφτηκε μόνον ο Τράμπ»

Α. Κυπριανού για συρματόπλεγμα: «Τέτοιου είδους ενέργειες… σκέφτηκε μόνον ο Τράμπ»

Κατέκρινε για ακόμη μια φορά την κίνηση της Κυβέρνησης για τοποθέτηση συρματοπλέγματος στην πράσινη γραμή ο Γ.Γ. ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ενώ συνέκρινε την ενέργεια αυτή με την  κίνηση Τραμπ και Όρμπαν.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», στο Σίγμα, ανέφερε ότι οι σχεδιασμοί επί Κυβέρνησης Χριστόφια  εκτός από τη μείωση θητείας της Εθνικής Φρουράς, που προχώρησε η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, προνοούσε επίσης αξιοποίηση τεχνολογικών μέσων για επιτήρηση της πράσινης γραμμής. «Όταν έγινε ο σχεδιασμός επί Δημήτρη Χριστόφια την μείωση της, προνοούσε εκείνος ο σχεδιασμός ότι θα αξιοποιούνταν τεχνολογικά μέσα για να επιτηρούμε την πράσινη γραμμή, τέτοιο πράγμα δεν έγινε μέχρι σήμερα. Ενώ η Κυβέρνηση προχώρησε στη μείωση της θητείας, προχώρησε στο κλείσιμο φυλακίων στην πράσινη γραμμή και δεν προχώρησε ταυτόχρονα να καλύψει με κάμερες επιτήρησης την πράσινη γραμμή για να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται. Η άποψη μου είναι ότι η ριζική λύση σ’ αυτά τα προβλήματα θα προέλθει από τη λύση στο Κυπριακό. Εδώ θα πρέπει να επικεντρωθεί η προσοχή της Κυβέρνησης.», ανέφερε ο κύριος Κυπριανού.

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «να πω ότι τέτοιου είδους ενέργειες, συρματοπλέγματα, είναι ενέργειες τις οποίες σκέφτηκε μόνον ο κύριος Τράμπ και ο Κύριος Όρμπαν στην Ουγγαρία, κανένας άλλος δεν σκέφτηκε αυτού του είδους τις προσεγγίσεις. Μόνο εκείνοι σκέφτηκαν να αντιμετωπίσουν με τέτοιο τρόπο για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τους μετανάστες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεσηΕπιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Επιστολή Αννίτας στον Χριστοδουλίδη για τα κλιματιστικά στα σχολεία - «Απαιτείται η κατάλληλη πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του 2025»

Η εγκατάσταση κλιματιστικών σχεδόν στο σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας μας αποτελεί αδήριτη ανάγκη, επισημαίνει η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top