Σχεδόν 32 χιλιάδες άτομα έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου στην Κύπρο

Σχεδόν 32 χιλιάδες άτομα έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου στην Κύπρο

Τις 32.000 αγγίζουν τα άτομα, τα οποία έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση του αρμόδιου Υπουργείου, μέχρι χθες, Πέμπτη, έγιναν 116.331 εμβολιασμοί, εκ των οποίων οι 31.968 έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
 
Αναφέρεται, παράλληλα, ότι έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση 1.489 άτομα, που εμπίπτουν στις ευπαθείς ομάδες.
 
Επίσης, σύμφωνα πάντα με το Υπουργείο Υγείας, έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση 170 κλινήρη άτομα, μέσω της διαδικασίας που θεσπίστηκε, για κατ’ οίκον εμβολιασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE