ΠΟΥ: Ενέκρινε το εμβόλιο της Johnson & Johnson

ΠΟΥ: Ενέκρινε το εμβόλιο της Johnson & Johnson

“Πράσινο φως” από τον Παγκόσμιο Oργανισμό Υγείας για το μονοδοσικό εμβόλιο κατά της Covid-19 του αμερικανικού φαρμακευτικού κολοσσού Johnson & Johnson.

“Κάθε νέο εργαλείο ασφαλές και αποτελεσματικό κατά της Covid-19 είναι ένα ακόμα βήμα προς τον έλεγχο της πανδημίας”, σχολίασε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

 

 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE