Σαν Ντιέγκο: Οργή για φωτογραφία με αστυνομικό που σημαδεύει με το όπλο 8χρονο

Σαν Ντιέγκο: Οργή για φωτογραφία με αστυνομικό που σημαδεύει με το όπλο 8χρονο

Σάλο έχει προκαλέσει, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία που δείχνει αστυνομικό στο Σαν Ντιέγκο να σημαδεύει με το όπλο του οκτάχρονο αγόρι.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε αφότου αστυνομικοί σταμάτησαν τον πατέρα του αγοριού, Άντονι Φούλερ, για παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Ο σχεδιαστής τατουάζ εντοπίστηκε να οδηγεί με 110 χιλιόμετρα σε δρόμο που το όριο ήταν τα 60 χιλιόμετρα.

Μετά την έκρηξη αρνητικών σχολίων για την εικόνα που δείχνει «σημαδεμένο» τον οκτάχρονο, η αστυνομία μίλησε για παραπληροφόρηση , κυκλοφορώντας βίντεο στο οποίο φαίνεται να στρέφει ο αξιωματικός το όπλο του στο αυτοκίνητο ενώ το παιδί προχωρά με τα χέρια ψηλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE