ΠΑΦΟΣ: 22χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στο γήπεδο – Εξετάζει αιφνίδιο θάνατο η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: 22χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στο γήπεδο – Εξετάζει αιφνίδιο θάνατο η Αστυνομία

Στο πένθος βυθίστηκε οικογένεια στη Λέμπα στην Πάφο, μετά τον θάνατο του 22χρονου νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα σήμερα Σάββατο 13 Μαρτίου στις 15:45 στη Λέμπα. Στο σημείο βρισκόταν νοσηλευτής ο οποίος προσπάθησε να το επαναφέρει. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Παρά το γεγονός ότι επανήλθε στιγμιαία στη συνέχεια ο άτυχος 22χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και εξετάζεται αιφνίδιος θάνατος. Αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του για να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Λευκός Οίκος: «Θέμα ωρών» ο έλεγχος του ιρανικού εναέριου χώρου – Θρίλερ με τους Κούρδους του Ιράκ

LIVE - Λευκός Οίκος: «Θέμα ωρών» ο έλεγχος του ιρανικού εναέριου χώρου – Θρίλερ με τους Κούρδους του Ιράκ

Ο πόλεμος επεκτείνεται επικίνδυνα στη Μέση Ανατολή, όπου ΗΠΑ και Ισραήλ  συνεχίζουν τις επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο. Η Τεχεράνη συνεχίζει τα αντίποινα κατά του Ισραήλ και αμερικανικών στόχων στη Μέση Ανατολή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE