Λεμεσός: Έδωσαν ανήλικους πίσω από ληστεία αξίας 209 χιλιάδων ευρώ

Λεμεσός: Έδωσαν ανήλικους πίσω από ληστεία αξίας 209 χιλιάδων ευρώ

Στη σύλληψη 16χρονου και 15χρονου προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού, σε σχέση με διάρρηξη οικίας στη Γερμασόγεια και την κλοπή περιουσίας, η αξία της οποίας ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Ο 16χρονος τελεί ήδη υπό κράτηση για την προχθεσινή ληστεία αρτοποιείου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε γραπτή μαρτυρία που εμπλέκει τον 16χρονο στη διάρρηξη της οικίας και ο οποίος χθες είχε τεθεί υπό 8ήμερη κράτηση, μαζί με έναν 21χρονο, σε σχέση με την ληστεία φούρνου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η μαρτυρία εμπλέκει στην υπόθεση της διάρρηξης και 15χρονο, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
 
Τη διάρρηξη είχε καταγγείλει την Τρίτη ο 25χρονος ιδιοκτήτης της οικίας, ο οποίος απουσίαζε από αυτήν, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Οι δράστες απέσπασαν τρία πανάκριβα ρολόγια, χρηματικό ποσό 30,000 ευρώ καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 209,620 ευρώ.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE