ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμοι για την μεγάλη έξοδο οι Κύπριοι - Ποιοι χώροι θα γεμίσουν από κόσμο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έτοιμοι για την μεγάλη έξοδο οι Κύπριοι - Ποιοι χώροι θα γεμίσουν από κόσμο

Η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή των χαλαρώσεων έχει ήδη αρχίσει με την πλειοψηφία των συμπατριώτων μας να αδημονεί για την επιστροφή στην -όποια- κανονικότητα.

Μπορεί ουσιαστικά οι χαλαρώσεις να εκκινούν από την ερχόμενη Τρίτη, 16 Μαρτίου, όμως με την αργία της Καθαράς Δευτέρας να μεσολαβεί και σε συνδοιασμό με το 'μπόνους χαλαρώσεων' που δόθηκε ενόψει της ημέρας να δίνει το έναυσμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline την τιμητική τους αναμένεται να έχουν οι καφετέριες, αφού ιδιαίτερα τις καθημερινές οι Κύπριοι αναμένεται να επιστρέψουν σε ένα από τα εθνικά μας σπορ. Μετά το φαγητό, είναι φυσικά ο καφές, με τους συμπατριώτες μας να ανυπομονούν να συναντήσουν φίλους και γνωστούς.

Μετά από επικοινωνία με ιδιοκτήτες καφετεριών ενημερωθήκαμε πως ήδη αρκετός είναι ο κόσμος που έχει προχωρήσει σε τηλεφωνικές κρατήσεις, αρχής γενομένης μάλιστα από το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης. Μάλιστα τονίζεται πως η αύξηση του μέγιστου αριθμού ατόμων σε 8 φαίνεται να λειτουργεί ενθαρρυντικά για το κοινό.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες -ιδιαίτερα το βράδυ- οι συμπατριώτες μας δε φαίνεται να πτοούνται ιδιαίτερα και αναμένεται να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη τους στους χώρους εστίασης από την πρώτη κιόλας μέρα.

Στοίχημα φυσικά παραμένει η ομαλή επαναλειτουργία και παράλληλα η αποφυγή επιβάρυνσης της επιδημιολογικής εικόνας με τους ιδιοκτήτες να τονίζουν την πεποίθηση τους πως τα πρωτόκολλα θα τηρηθούν κατά γράμμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top