ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος κορωνοιός; - Το αδιαχώρητο σε καρναβαλίστικες μαζώξεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος κορωνοιός; - Το αδιαχώρητο σε καρναβαλίστικες μαζώξεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στη Λεμεσό δε φαίνεται να περιορίστηκαν στην παρέλαση υπό τη μορφή αυτοκινητοπομπής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένο σε διάφορα σημεία της πόλης, συνεχίζοντας τους εορτασμούς των Καρναβαλιών. Ιδιαίτερα στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τον κόσμο που συρρέει.

Δυστυχώς όπως μαρτυρά το φωτογραφικό υλικό ούτε αποστάσεις τηρούνται, ούτε μάσκες φέρει η συντριπτική πλειοψηφία με αποτέλεσμα τα μέτρα αυτοπροστασίας και η κοινωνική αποστασιοποίηση να πηγαίνουν... περίπατο.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Γεραπετρίτης σε Φιντάν: «Μονομερείς ενέργειες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της SEECP, στη Σόφια.

BEST OF TOTHEMAONLINE