ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος κορωνοιός; - Το αδιαχώρητο σε καρναβαλίστικες μαζώξεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος κορωνοιός; - Το αδιαχώρητο σε καρναβαλίστικες μαζώξεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στη Λεμεσό δε φαίνεται να περιορίστηκαν στην παρέλαση υπό τη μορφή αυτοκινητοπομπής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένο σε διάφορα σημεία της πόλης, συνεχίζοντας τους εορτασμούς των Καρναβαλιών. Ιδιαίτερα στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τον κόσμο που συρρέει.

Δυστυχώς όπως μαρτυρά το φωτογραφικό υλικό ούτε αποστάσεις τηρούνται, ούτε μάσκες φέρει η συντριπτική πλειοψηφία με αποτέλεσμα τα μέτρα αυτοπροστασίας και η κοινωνική αποστασιοποίηση να πηγαίνουν... περίπατο.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE