ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος κορωνοιός; - Το αδιαχώρητο σε καρναβαλίστικες μαζώξεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποιος κορωνοιός; - Το αδιαχώρητο σε καρναβαλίστικες μαζώξεις -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στη Λεμεσό δε φαίνεται να περιορίστηκαν στην παρέλαση υπό τη μορφή αυτοκινητοπομπής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες πλήθος κόσμου βρίσκεται συγκεντρωμένο σε διάφορα σημεία της πόλης, συνεχίζοντας τους εορτασμούς των Καρναβαλιών. Ιδιαίτερα στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από τον κόσμο που συρρέει.

Δυστυχώς όπως μαρτυρά το φωτογραφικό υλικό ούτε αποστάσεις τηρούνται, ούτε μάσκες φέρει η συντριπτική πλειοψηφία με αποτέλεσμα τα μέτρα αυτοπροστασίας και η κοινωνική αποστασιοποίηση να πηγαίνουν... περίπατο.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE