Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του, Βασιλική

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή και μετά το διαζύγιο του με την Ιωάννα Μαρτζούκου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής χορεύτριας Βασιλικής Μακρή.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πάμε Δανάη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στη νέα του σχέση: “Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος”.

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE