Άμεση απάντηση Χριστοδουλίδη στον Σαρλ Μισέλ – «Να σου υπενθυμίσω ότι η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο το 1974»
Ξεκάθαρη απάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη στον Σαρλ Μισέλ.

Ο παραπονούμενος κατήγγειλε την υπόθεση λίγο μετά τις 22:00 και εξέφρασε υπόνοιες εναντίον του 55χρονου γείτονα του, με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές.
Από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από πυροβόλο όπλο και έπληξαν την πρόσοψη της οικίας και το αυτοκίνητο του 31χρονου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρίψη πυροβολισμών σε οικία 31χρονου - Μαρτυρίες εμπλέκουν 56χρονο στην υπόθεση
Ο ύποπτος συνελήφθη και ανακρινόμενος αρνείται εμπλοκή στην υπόθεση. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπιστεί το πυροβόλο όπλο.
Το πρωί ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την επταήμερη προσωποκράτηση του.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




