ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ‘Τζιαι ας φακκούν οι άλλοι ούλλοι’ - Οι εικόνες στη Λεμεσό μιλούν από μόνες τους

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ‘Τζιαι ας φακκούν οι άλλοι ούλλοι’ - Οι εικόνες στη Λεμεσό μιλούν από μόνες τους

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον καθηγητή Μοριακής Ιολογίας και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας, Δρα Πέτρο Καραγιάννη σήμερα Δευτέρα (15/3) με σκοπό την καθιερωμένη πλέον ενημέρωση για όσα αφορούν την πανδημία.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα όσα -εξοργιστικά- συνέβησαν χθες βράδυ (Κυριακή, 14/3) στους εορτασμούς των Καρναβαλιών στη Λεμεσό.

Ο Δρ Καραγιάννης παρουσιάστηκε εμφανώς απογοητευμένος με τις εικόνες της συμπρωτεύουσας, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, και παρότι παρουσιάστηκε φειδωλός στις τοποθετήσεις του δεν έκρυψε την αγανάκτηση του.

‘Τι άλλο δηλαδή να πει κανείς; Τι; Συγκεκριμένη μερίδα κόσμου -τονίζω το μερίδα, δεν είναι έτσι όλοι οι Λεμεσιανοί και δεν πρέπει να ‘τσουβαλιάζουμε’- ‘πάσχει’ από σαθρές νοοτροπίες. Εγωιστικές συμπεριφορές και ετσιθελισμός.

Ούτε τους νοιάζει που κόσμος βρίσκεται στα νοσοκομεία, πεθαίνει. Άλλοι παραμένουν κλειστοί, χάνουν τη δουλειά τους, τη ζήση τους. Να περνούμε καλά τζιαι ας φακκούν οι άλλοι ούλλοι’.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κατέκλυσαν κανάλια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας: ‘Δε μπορώ να καταλάβω πως αφέθηκε να ξεφύγει έτσι η κατάσταση. Ήθελα να’ξερα πραγματικά πόσα εξώδικα μοίρασε χθες η Αστυνομία!’.

‘Πως γίνεται η πόλη που αποτελεί το επίκεντρο του επιδημιολογικού προβλήματος, που έχει τα περισσότερα κρούσματα, να δείχνει αυτή τη συμπεριφορά;’ αναρωτήθηκε, για ν’αναφέρει καταληκτικά: ‘Δυστυχώς, πάρα πολλά για τα οποία φωνάζουμε -και στη συνέχεια μας βρίζουν και μας απειλούν- έρχονται μετά για να μας επιβεβαιώσουν. Οι εικόνες από τη Λεμεσό μιλούν από μόνες τους’.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top