ΕΜΑ: Δεν έχει αλλάξει η ανάλυση κινδύνου επί του εμβολίου της ΑΖ σε σχέση με τις θρομβώσεις

ΕΜΑ: Δεν έχει αλλάξει η ανάλυση κινδύνου επί του εμβολίου της ΑΖ σε σχέση με τις θρομβώσεις

O EMA συνεχίζει και εξετάζει τα διαθέσιμα στοιχεία γύρω από τις αναφερόμενες περιπτώσεις θρομβοεμβολικών επεισοδίων σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτουν στοιχεία που να αλλάζουν ή να επιβαρύνουν την ανάλυση κινδύνου - οφέλους του εμβολίου, δήλωσε σήμερα ο Μάρκο Καβαλιέρι, επικεφαλής του τομέα εμβολίων και βιολογικών απειλών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, απευθυνόμενος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 


Ο ίδιος σημείωσε ότι ο ΕΜΑ εξετάζει και την υποκείμενη παθολογία των παθόντων στις συγκεκριμένες περιπτώσεις. 

Επιπλέον τόνισε ότι ο ΕΜΑ εργάζεται για την ταχύτερη μελλοντική έγκριση εμβολίων για τις μεταλλάξεις, είτε με ταχύτερη διαδικασία, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια για τη γρίπη ή με σύμπτυξη της άδειας για πολλές παραλλαγές σε μια διαδικασία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Πέφτει η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Ανακοινώνεται η απόφασή για Τζιοβάνη και Συλλούρη

LIVE: «Πέφτει η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων - Ανακοινώνεται η απόφασή για Τζιοβάνη και Συλλούρη

«Πέφτει η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοινώνει την απόφασή του για την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων, πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη, σε μια διαδικασία που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE