Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Έκλεψαν οικία ηλικιωμένης στην Πάφο

Υπόθεση κλοπή κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα ηλικίας 70 ετών που διαμένει στην συνοικία του Μουτάλου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι απέσπασαν από την κατοικία της χρυσαφικά αξίας 4 περίπου χιλιάδων ευρώ.  

Η 70χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα χρυσαφικά κλάπηκαν από την κατοικία της, μεταξύ των ημερομηνιών 22 Φεβρουαρίου με 14 Μαρτίου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της κατοικίας. 

Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE