ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Αλαλούμ με καφέ και εστιατόρια - Ανοίγουν τελικά ή όχι;

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Αλαλούμ με καφέ και εστιατόρια - Ανοίγουν τελικά ή όχι;

Αλαλούμ έχει δημιουργηθεί μετά την δημοσιοποίηση του πρωτοκόλλου που αφορά την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης από σήμερα Τρίτη (16/3) αφού οι διευκρινιστικές οδηγίες μόνο θετικό αντίκτυπο δε δημιούργησαν στους ιδιοκτήτες.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από πλευράς ιδιοκτητών (ΠΑΣΙΚΑ) αφού αρχικά υπήρξαν διαφοροποιήσεις στο τι θεωρείται τελικά ‘εξωτερικός χώρος‘ με αποτέλεσμα να ανακοινώνεται ότι η πλειοψηφία των χώρων που υπολόγιζαν να επαναλειτουργήσουν υποδεχόμενοι κοινό, τελικά δεν τηρούν τις προϋποθέσεις.

Η καθυστέρηση μάλιστα, η οποία παρατηρήθηκε στην έκδοση των οδηγιών -μόλις λίγες ώρες πριν το άνοιγμα- δημιούργησε μεγαλύτερη αναστάτωση, αφού πολλοί ήταν οι ιδιοκτήτες που αναγκάστηκαν να ‘ξηλώσουν’ ή ν’αφήσουν στη μέση τις προετοιμασίες.

‘Με άλλο πρωτόκολλο θεωρούσαμε πως θα ανοίγαμε, άλλα μας ανακοίνωσαν λίγες ώρες πριν’ δήλωσε φανερά απογοητευμένος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης τονίζοντας την αγανάκτηση του και μη αποκλείοντας να καλέσει τα μέλη του Συνδέσμου να παραμείνουν κλειστοί.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση με αρκετούς ιδιοκτήτες να δρουν κατά βούληση αφού σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές είναι οι καφετέριες που έχουν ήδη ανοίξει και λειτουργούν κανονικά, ενώ υπάρχουν και ιδιοκτήτες που επέλεξαν να παραμείνουν κλειστοί τηρώντας στάση αναμονής.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις καθώς αναμένονται ανακοινώσεις τόσο από πλευράς συνδέσμου ιδιοκτητών ενώ η πρώτη μέρα χαλαρώσεων θα δώσει και τις πρώτες ενδείξεις που αφορούν τόσο την συμπεριφορά του κοινού, όσο και την τήρηση των πρωτοκόλλων από πλευράς ιδιοκτητών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top