Τα λένε μέσω τηλεδιάσκεψης τα μέλη της επιστημονικής ομάδας - Σε πρώτο πλάνο Λεμεσός και AstraZeneca

Τα λένε μέσω τηλεδιάσκεψης τα μέλη της επιστημονικής ομάδας - Σε πρώτο πλάνο Λεμεσός και AstraZeneca

Τηλεδιάσκεψη θα έχουν απόψε στις 7 η ώρα, τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για να εκφράσουν τις απόψεις τους για την κατάσταση με την πανδημία, όπως εξελίσσεται στην Κύπρο.

 
Οι επιδημιολόγοι θα συζητήσουν την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, την ανησυχητική τάση που παρατηρείται στη Λεμεσό, τις νέες χαλαρώσεις που άρχισαν να εφαρμόζονται από σήμερα, καθώς και το θέμα ανοίγματος των σχολείων για τους μαθητές Γυμνασίων.
 
Θα συζητηθεί επίσης και η αναβολή των εμβολιασμών με το εμβόλιο της AstraZeneca εν αναμονή γνωμοδότησης από την αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE