Δεν καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 29χρονης για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό

Δεν καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 29χρονης για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται να γίνονται σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού της πρώτης υπόθεσης εναντίον πολίτη, που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

 
Η υπόθεση εναντίον 29χρονης, δεν καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, όπως είχε χθες αναφερθεί από αστυνομικές πηγές, καθώς η Αστυνομία θα αναμένει την ολοκλήρωση των ερευνών για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
 
Ο τρόπος χειρισμού θα αποφασιστεί ανάλογα με τις εξελίξεις και τη γνωμάτευση που θα ζητηθεί, χωρίς να αποκλείεται η υπόθεση να περιοριστεί μόνο στην επιβολή εξωδίκου για παραβίαση των διαταγμάτων.
 
Η 29χρονη, η οποία εντοπίστηκε μέσα από οπτικό υλικό, παραδέχθηκε συμμετοχή και απολογήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.