Δεν καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 29χρονης για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό

Δεν καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον 29χρονης για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό

Δεύτερες σκέψεις φαίνεται να γίνονται σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού της πρώτης υπόθεσης εναντίον πολίτη, που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

 
Η υπόθεση εναντίον 29χρονης, δεν καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, όπως είχε χθες αναφερθεί από αστυνομικές πηγές, καθώς η Αστυνομία θα αναμένει την ολοκλήρωση των ερευνών για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
 
Ο τρόπος χειρισμού θα αποφασιστεί ανάλογα με τις εξελίξεις και τη γνωμάτευση που θα ζητηθεί, χωρίς να αποκλείεται η υπόθεση να περιοριστεί μόνο στην επιβολή εξωδίκου για παραβίαση των διαταγμάτων.
 
Η 29χρονη, η οποία εντοπίστηκε μέσα από οπτικό υλικό, παραδέχθηκε συμμετοχή και απολογήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE