Ποινή 18μηνης φυλάκισης σε 29χρονο για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια φυτών κάνναβης

Ποινή 18μηνης φυλάκισης σε 29χρονο για παράνομη κατοχή και καλλιέργεια φυτών κάνναβης

To Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο επέβαλε σήμερα σε 29χρονο κάτοικο χωριού της Επαρχίας Πάφου συντρέχουσες ποινές φυλάκισης, με μεγαλύτερη αυτή των 18 μηνών για παράνομη κατοχή, καλλιέργεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’ και φυτών κάνναβης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αδίκημα διεπράχθη το 2019 και σε όλη τη διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου ο 29χρονος ήταν ελεύθερος με όρους.

Σήμερα ο 29χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο το οποίο ανακοίνωσε την απόφαση του .


Στην κατοχή του 29χρονου η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) εντόπισε 14 φυτά κάνναβης και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE