Ρωσία: Ανοσία μετά τον εμβολιασμό ενδέχεται να μην αποκτήσει το 10% των εμβολιασθέντων

Ρωσία: Ανοσία μετά τον εμβολιασμό ενδέχεται να μην αποκτήσει το 10% των εμβολιασθέντων

Ανοσία μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού δεν παρουσιάζεται κατά μέσο όρο στο 10% των εμβολιασθέντων δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ρωσικής ρυθμιστικής αρχής προστασίας της υγείας του καταναλωτή Rospotrebnadzor, `Αννα Ποπόβα.


"Το 10% του πληθυσμού της Γης ή το 10% σε οποιαδήποτε πόλη και κατοικημένη περιοχή, είναι κατά μέσο όρο ο αριθμός των ανθρώπων που δεν αντιδρούν στον εμβολιασμό, όχι μόνο στα σημερινά εμβόλια, αλλά αυτό αφορά πρακτικά όλα τα εμβόλια. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι προστατευμένο το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού", δήλωσε η Ποπόβα, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι "Ρωσία-1".

Σύμφωνα με την Ποπόβα, στην περίπτωση αυτή και αυτό το 10% το οποίο δεν παρουσιάζει ανοσία, θα είναι επίσης προστατευμένο, επειδή ο ιός δεν θα έχει πού να μεταδοθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE