ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Σε 17 σημεία οι σημερινές δειγματοληψίες στη Λεμεσό

Σε 17 σημεία οι σημερινές δειγματοληψίες στη Λεμεσό

Συνολικά 17 σημεία δειγματοληψίας, με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), ανακοίνωσε για σήμερα το Υπουργείο Υγείας, στη Λεμεσό.

 
Συγκεκριμένα, δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν από τις 8.30 π.μ. έως 5.30 μ.μ., στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στο κτήριο ΤΕΠΑΚ «Αντρέας Θεμιστοκλέους», στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς , στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ.Πολεμίδια , στην Πλατεία «Ειρήνης» μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου,  στο Κέντρο Παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στην εκκλησία Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο  Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Γερμασόγειας στην οδό Πατρών, στο Ιατρικό Κέντρο Ερήμης, στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα, στον εκθεσιακό χώρο «Αφροδίτη Αμαθούσια» του Αγίου Τύχωνα, στην κεντρική πλατεία Πισσουρίου, στο αμφιθέατρο Μουτταγιάκας και στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Τραχωνίου.
 
Εξάλλου, από τις 8.00 π.μ. εώς 4.00 μ.μ, θα λειτουργεί σημείο δειγματοληψίας στη δυτική πλευρά (κύρια είσοδος) του Τσιρείου Σταδίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top