Συνολικά 69 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 69 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Παρασκευή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 69 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Από τους 69 ασθενείς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 11 άτομα είναι κλινήρη.
 
Μέχρι τις 07.30 σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε θάλαμο Covid-19 νοσηλεύονται 25 ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 16 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE